Στην Ελλάδα σήμερα κυκλοφορούν περίπου 5,5 εκατ. επιβατικά αυτοκίνητα και 900 χιλ. ελαφρά φορτηγά μέχρι 3,5 τον. Αυτά τα μέσα πρέπει να παραμείνουν σε απρόσκοπτη λειτουργία. Για να επιτευχθεί αυτό είναι απαραίτητη η μονάδα που θα προσφέρει: Τιμές προσαρμοσμένες στο σήμερα - Υπηρεσίες που θυμίζουν την υπερβολή του χτες - Επιστημονική κατάρτιση και εκπαίδευση από το Αύριο

Αυτό κάνει την αποστολή της FMS πολύ ενδιαφέρουσα και την δημιουργία κέντρων διαχείρισης υπηρεσιών συντήρησης και αποκατάστασης επιτακτική ανάγκη. Και φυσικά για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι θα απαιτηθεί τεχνογνωσία  σμιλεμένη μέσα από πολυετή εμπειρία .Όμως όλα αυτά έχουν ήδη γίνει.
Η σημερινή πρόκληση που αντιμετωπίζει η FMS είναι οι νέες τεχνολογίες.
Ήδη οι κινητήρες Diesel αποτελούν μια πραγματικότητα για τα μεγάλα αστικά κέντρα με καθυστέρηση πολλών ετών.Η Υβριδική τεχνολογία  αποτελεί μια καθημερινότητα πια ,ίσως όχι στο βαθμό που πρέπει αφού ουσιαστικά μόνο 2 κατασκευαστές αυτοκινήτων την ανέπτυξαν . Όμως με γρήγορους ρυθμούς αναπτύσσεται η ηλεκτροκίνηση και ήδη σήμερα κυκλοφορούν στους δρόμους αυτοκίνητα που μόλις βγήκαν από τη πρίζα.Τέλος σύντομα θα δούμε τα πρώτα αυτοκίνητα με υδρογόνο να κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους.
 
Σε όλα αυτά η FMS απαντά με καθημερινή εκπαίδευση και ανάπτυξη των στελεχών και του τεχνικού προσωπικού της σε σταθερή βάση.
Επιπροσθέτως της εκπαίδευσης που συνεχώς επιδιώκουμε  από τους κατασκευαστές που εκπροσωπούμε ένας μεγάλος οργανισμός της αυτοκινητοβιομηχανίας στηρίζει τους ανθρώπους μας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους  .Η Robert Bosch   SA μάς έχει τιμήσει με τη συνεργασία της τα τελευταία 20 χρόνια. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα να έχουμε και τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό,και το κατάλληλο software ,αλλά κυρίως εντατική εκπαίδευση πάνω σε τεχνολογίες αιχμής . 
Όλα τα παραπάνω μαζί με το ακμαίο ηθικό των ανθρώπων μας κάνει πραγματικότητα αυτό που από τη πρώτη στιγμή στοχεύσαμε.
Να μετατρέπουμε τις προκλήσεις των εποχών σε ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου.
ATE Leasing
Εθνική Leasing
ΟΛΥΜΠΙΚ ETEAE - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ (AVIS)
LEASEPLAN
ARVAL
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ GROUP
Mondial Assistance
Speedex Courier
BRINKS security
FMS Facebook page - Latest Articles

Νέα ιστοσελίδα fms-greece.com

3/8/2012

 Η FMS επεκτείνει το δίκτυο, τις δραστηριότητές της και καινοτομεί με νέα ψηφιακή παρουσία.